Guess what?

https://woolytoons.blogspot.com/2019/10/guess-what.html

Hi !

Super leuk om weer even een blog tussen door te kunnen schrijven. Ik ben de afgelopen tijd met heel veel leuke dingen bezig geweest en ik wil jullie daar natuurlijk zo snel mogelijk mee over vertellen!

Laten we het in dit blog eens hebben over mijn nieuwe boek. Woolytoons Pop-up's. Nu verklap ik eigenlijk al meer dan ik tot nu toe heb gedaan. De afgelopen week heb ik op Social Media  Sneak-Peak foto's laten zien uit het boek. En daar zijn een hele boel reacties opgekomen!

Maar wat zijn het nu? Theemutsen, deurstoppers, mutsen, tablethoezen, gewone knuffels,
ik weet niet wat ik allemaal voor opties voorbij heb horen komen. Maar ik kan je 1 ding vertellen....dat de juiste er niet bij staat. Komende weken wordt alles duidelijk en onthuld.
Ik weet zeker dat het echt een Pop-up Party zal gaan worden, maar tot zover mijn blog voor vandaag!

Liefs Tess