I'm so exited!

https://woolytoons.blogspot.com/2019/05/im-so-exited.html

Een leeg blog, een verse start! En niet alleen met het Woolytoons blog. Ik heb namelijk een nieuwtje. Eigenlijk heb ik er wel een paar. Maar laten we beginnen bij *tromgeroffel* mijn eigen studio! Het is nog niet zover, de heipalen moeten nog geslagen worden, maar aan het einde van 2019 verwacht ik te kunnen gaan werken vanuit mijn eigen studio.

Een plek waar ik rustig kan werken, mijn spullen overzichtelijk kan opbergen, maar ook een ruimte waar ik weer workshops kan gaan geven en gasten kan ontvangen. Kortom, een heel nieuw avontuur! De studio bevindt zich straks in Alphen aan den Rijn, ik houd je natuurlijk graag op de hoogte van alles wat er komen gaat. Bij deze wel alvast het nieuwe logo van Woolytoons, we nemen afscheid van het groene draakje ;)

An empty blog, a fresh start! And not only with the Woolytoons blog. 
I have exciting news! Let's start with * drum roll *  my own studio!  By the end of 2019 I 
expect to be able to work from my own studio.

A place where I can work quietly, store my things in a well-organized manner,
but also a space where I can start giving workshops and receiving guests. 
A whole new adventure! The studio will be in Alphen aan den Rijn, the Netherlands.
Of course I will be happy to keep you informed of everything that is to come. I can already 
present you the new Woolytoons logo! We are saying goodbye to our little green dragon ;)